Fórum » Ötlet »

Klubrendszer

Hozzászólások száma: 40
Listázva: 1-10
Szerző Hozzászólás
admin
2010. január 26.
12:32

#1
Ez a klubrendszer a honlap alapötlete.
admin
2010. január 26.
12:32

#2
Bárki alapíthat klubot, ahova a többiek is beléphetnek, így a klub tagjává válnak. A tagság semmilyen kötelezettséggel nem jár és egy személy több klubban is tag lehet.

A klubok különféle tulajdonságokkal rendelkeznek, amit az alapító adhat meg. Az egyik ilyen, hogy a klub fogad-e. Ha igen, akkor a tagok jelentkezhetnek fogadásra, így a tagi hozzájárulásuk összegéből a klub megköti a fogadást, a nyeremény pedig a tagi hozzájárulások arányában kerül felosztásra.

Másik tulajdonság, hogy az oszlpopkat mi/ki határozza meg. Ez lehet az alapító feladata, de a rendszerre is rá lehet majd bízni.

Dióhéjban ennyi, valóságban ennél jóval bonyolultabb. Kérdésedet, javaslatodat ide írhatod.

És akkor is írj, ha tetszik az ötlet :) Ha így teszel, hamarabb elkészül ;)

Tervezett indulás: 2010. tavasz
tovizi41
2010. február 1.
14:23

#3
Tisztelt adminisztrátor!
Érdekelne az induló klubrendszer igaz én már öreg
totós vagyok, de mindig van új a nap alatt.
A mai fiatalok igen sok oldalúak,a már meglévő
tudást ne keljen újra feltalálni.
Üdvözlettel: tovizi41
admin
2010. február 2.
15:18

#4
Továbbiakat egyelőre nem tudok megosztani, a részletes kidolgozás folyamatban van.

De feltalálásról nincs szó, mert eddig is léteztek csoportos fogadások, inkább csak a számítógép és az internet adta lehetőségeket használnánk ki.
kovitoto
2010. február 19.
17:01

#5
Ötlet! Mi lenne, ha segítenénk egymásnak a tippelésben? Arra gondoltunk (kovitoto, és nesz), hogy felhasználhatnánk egymás tippjeit. Ehhez annyi kellene, hogy aki részt szeretne benne venni, jelezni kellene a leadott tippjénél, hogy erre szánta, pl. segítek megjegyzéssel. Ahhoz, hogy jól működjön a dolog azonos indexű tippet kell küldeni mindenkinek. Javaslom 2-10-1 alaptippet, így nagyobb a szabadság, és az egy darab fixet is alaposabban meg lehet fontolni. Ha péntek este 20 óráig mindenki elküldi, én szívesen összesítem, és elküldöm annak aki, megadja az e-mail címét.
Üdv. mindenkinek.
Kovitoto
kolibri
2010. február 19.
20:32

#6
Én benne vagyok kovitoto.taps
santasanyi
2010. február 19.
22:45

#7
Üdv mindenkinek, ahogy olvasgatom itt a leveleket, ugy látom, hogy a a kovitoto-hoz kell fordulnom ha eredményt akarok elérni. az volna egy kérésem hozzád/tok/, hogy nem tud valaki a részemre küldeni hármas vezetesű toto kulcsot
ami 90% feletti hatekonysagu, tudom rengetegen játszanak már ezekkel a kulcsokkal. és azt is tudom, hogy eredményes. szükségem lenne egy pár kulcsra. PL:8 ketesely
4haromesely 7 ketesely .stb stb. Vagy valami más fajta jó variációt.
Nagyon köszönöm nektek. Most lettem nyugdíjas és ugy gondoltam megpróbálom ezzel elütni az időt, és hátha hoz valamit a konyhára is. Előre is köszönöm
kacsint santasanyi@vipmail.hu
kovitoto
2010. február 20.
07:42

#8
Ahhoz, hogy jól működjön az ötletem legalább 10 játékos tippje kell, úgy van értelme egymáshoz hasonlítani a tippeket, és 4-5 hét alatt kiderül, hogy ki hogyan tippel papírforma, illetve meglepetéses heteken. Utána már lehet számítani arra hogy kinek a tippjét lehet beállítani mondjuk 9-11 közé, vagy esetleg 11-13 közé. Ehhez persze még más szűrő feltétel is kell, de itt lép életbe mindenki saját elképzelése, amit persze meg lehet osztani másokkal is, ha akarja az illető.

satasanyi!
Hogyan lehet kétesélyes tippeknek hármas vezetése!!
Sanyiku
2010. február 20.
08:12

#9
Üdv Mindenkinek!

Kovitoto én is szívesen részt vennék a dologban.
tuti13
2010. február 20.
09:12

#10
üzenjetek a kovitoto engem is érdekel.