Fórum » Ötlet »

Új beszélgetés

Hozzászólások száma: 116
Listázva: 91-100
Szerző Hozzászólás
(törölt felhasználó)
2020. február 4.
12:40

#91
Kedves primitív te tudod klubtársam!
Magas ez neked, ne erőlködj...
Juve
2020. február 4.
16:43

#92
Kedves (törölt felhasználó)! Ha visszaállítanák a régi állapotot, ugyanúgy folytatódnak a másolás, mint ezelőtt. Jó egy kis önállóság a játékban is, legalább mindenki megpróbálhatnád magát, egyedül mire is képes. Attól beszrezheted a különböző híreket, változásokat, stb... Ne mérgelődj ezen, további jó játékot kívánok!
(törölt felhasználó)
2020. február 4.
17:30

#93
Kedves Juve!
Ha igazad lenne, akkor mindenki első volna azonos pontszámmal a tippversenyben. Az bosszant, hogy mi itt sokan összehozunk egy adatbázist és azt egyesek sajátjukként kezelik.
admin
2020. február 4.
17:46

#94
szerko: Nekem mindenki érdekét kell néznem és ez volt az egyedüli jó döntés. Senki nem írt ennél jobbat, csak olyat, ami neki jó, de figyelmen kívül hagyja a másik oldalt. De ezt már leírtam.

El lehet fogadni úgy is valamit, hogy nem örülsz neki, még azzal sincs baj, ha ezt leírod.
De semmi értelme folyamatosan ezt közölni vagy arra célozni, hogy hibás döntés született, mert nem az és ezért nem is fog megváltozni.

(törölt felhasználó): Mégis mit utasítasz vissza? Hogy károgsz? Szép magyar szó, semmi alpári nincs benne és kifejezi amit csinálsz.

Még te adsz nekem választási lehetőséget? Sértegetsz?
Ember, te itt vendégségben vagy, próbálj már meg úgy viselkedni!
Ha képtelen vagy rá, akkor legyél kedves kifáradni magadtól, amíg önként megteheted.
Juve
2020. február 4.
18:03

#95
Kedves (törölt felhasználó)! Elhiszem, hogy bánt ez a dolog, hogy hiába dolgoztál sokat, hogy eredményesek legyetek. Látod itt te is a másolást hozod fel az adatbásisoddal, hogy azt használják mások. Szerkesszetek egy külön oldalt és ott beszéljétek meg a dolgokat. Én egyedül játszom, nagyon kevés híreket szoktam olvasni. Most figyelj! Én a szívemet kérdezem mi lesz az eredmény. Nem az elmémre hallgatók, hanem a megérzésemre. Megkérdezem pld. az FTC-Honvéd mérkőzés a Honvéd nyeri e? A szívem tájékán erős szorító érzést éreztem. Rákérdeztem az x-re, akkor is ugyanez az érzés jött. Megkérdezem, a Fradi nyeri e a meccset, a szívtájékomon és az egész testemben ellazulást éreztem. Ez a helyes válasz. Ezt a módszert lehet alkalmazni fontos döntésekkor is. Nézd meg a múlt heti eregményemben az első 6 tipp így jött be. Ezután összekavartam a szív és az elme döntéseit ezért lett ez az eredményem. Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de a szív döntése a biztosabb. Ezt amódszert egy könyvben olvastam. Merem ajánlani, persze sok gyakorlás kell hozzá. További jó játékot kívánok!
.
Juve
2020. február 4.
18:12

#96
Kedves (törölt felhasználó)! Nem kellide semmilyen statisztika és más egyéb sem, hogy ki hová igazol, hány jónál-jobb játékosokat vásárolnak össze. Én megmondtam, hogy Ronaldó nem a Juvéba való játékos. Így is lett. Nem hallgatok csak a szívem dötéseire. Köszi, hogy még hallgatták!
(törölt felhasználó)
2020. február 4.
18:15

#97
Sötétség délben... (ha mond ez valamit)
Letettem rólad kedves Admin!
(törölt felhasználó)
2020. február 4.
18:27

#98
Kedves Juve!
Kérlek ne taníts, mert nem szeretnék a szintedre kerülni. További sikereket!
Juve
2020. február 4.
19:56

#99
Kedves (törölt felhasználó)! Nem tanítani akartalak, csak felajánlottam egy egyszerű segítséget, hogy ne agyalj annyit hiába.. Úgy látom Te igencsak be vagy indulva ezzel a változtatással és már nem csak adminra, hanem az egész világra haragszol. Egyébként az itt feladott tippjei sem hoznak jó eredményt, ha már az én szintemet is szóba hoztad. Majd nézd meg az enyémet szerdán, kinek van jobb kalkulátor! Nincs elbizakodottság bennem, csak hiszek abban, amit én csinálok. Üdv Juve!
(törölt felhasználó)
2020. február 4.
21:14

#100
Kedves Juve!
Dehogy haragszom. Csak nem hagyom, hogy hülyének nézzenek. Először is az Internet mindenkié. Holmi kis önjelölt diktátorok nem sajátíthatják azt ki maguknak. Minimum nettó tahóság a másik véleményet károgásnak nevezni, amikor elfogytak az érveim. Ez tipikusan alpári viselkedés ha úgy tetszik. Engem nem zavar az se ha egyáltalán nem látjuk egymás tippjeit, csak akkor ne hitessük el hogy ez egy TotóKlub és ne áltassunk azzal, hogy "közösen könnyebb". Hívjuk akkor szimpla tippversenynek ahogy épp az Admin kedve tartja szabályokkal. Ahogy elnézem ugyanazok vezetik a ranglistákat, akik tavaly. Nincsenek csodák. Ostobaság itt plagizálásról beszélni, hiszen a mástól átvett tipp ugyanúgy lehet rossz mint jó. Úgyhogy nem haragazom csak elmondom a véleményem addig amíg az Admin demokratikus szokásához híven ki nem zár. Kedves Juve, állok elébe hogy a tippjeinket ezentúl összehasonlítsuk, függetlenül attól te számomra ugyanolyan értékes spori maradsz. Üdv.: (törölt felhasználó)