Totókulcs keresés

Ismertető

Vezetés találat: az alaptippben a mérkőzésenkénti első tippjel a vezetés, ha ez megegyezik a mérkőzés eredményével, akkor ez vezetés találatnak számít. A vezetés találata az egyesélyes mérkőzéseknek is beleszámít, így maximum 13 lehet. Pl.: 1x esetén a vezetés 1, ezért csak akkor lesz eltalálva a vezetés, ha az eredmény is 1-es lesz.

Alaptipp hiba: egy mérkőzés akkor alaptipp hibás, ha a megadott alaptippjelek között az eredmény tippjele nem szerepel, pl. ha az eredmény 1, akkor az x2 tipp és a 2 tipp is alaptipp hibás. Értelemszerűen a háromesélyesre tippelt mérkőzés nem lehet alaptipp hibás.

A vezetéses kulcsoknál jelenleg olyan kulcsok vannak feltöltve, amelyek maximum 200 oszlopon megjátszhatók. A nem vezetéses, alaptipp hiba nélküli kulcsoknál magasabb oszlopszámok is előfordulnak.

Első lépésben keress az igényeidnek megfelelő kulcsot, jelöld be milyen kulcsot keresel, megadhatsz esélyek szerinti mérkőzésszámot, nyerőosztályt, elvárt vezetéstalálatot és alaptipp hibát. Egy kérdésre több választ is bejelölhetsz. Jelölés után a keresés automatikusan elindul és a kérdések alatt jelennek meg a találatok.

Ha elekadsz, kérdésed vagy ötleted van, küldd el a Kapcsolat oldalon keresztül.

Alaptippek

13 mérkőzésre adhatod meg az adatok, a +1 mérkőzést ne számold bele.

3 esélyes mérkőzések száma

2 esélyes mérkőzések száma

Fix mérkőzések száma

Garantált találati igény?

Mennyi vezetést találsz el?
(a fix mérkőzéseket is számold bele)

Az opciók különböző találatokat adnak, például a 7-9 bejelölése nem egyenértékű a 7, 8 és 9 opciók bejelölésével.A 13 mérkőzés közül mennyi mérkőzésnél várható, hogy az alaptipped hibás?

Az opciók különböző találatokat adnak, pl. a 1-3 bejelölése nem egyenértékű a 1, 2 és 3 opciók bejelölésével.