Totókulcs keresés

Ismertető

A kulcsok a vállalások bekövetkezte esetén adják a kulcs minimális találatszámát. A keresés a megadott vállalásokhoz keres megfelelő kulcsot, kulcsokat. A következő feltételek adhatók meg:

Alaptipp: mind a 13 mérkőzést egy-, két- vagy háromesélyesként kell megtippelni, az egyes esélyek darabszáma adja az alaptipp indexét. Az index sorban a 3, a 2 és az 1 esélyes mérkőzések darabszáma kötőjellel elválasztva. Pl.: 4-9-0 jelentése: 4 háromesélyes, 9 db. kétesélyes és 0 darab egyesélyes.

Vezetés találat: az alaptippben a mérkőzésenkénti első tippjel a vezetés, ha ez megegyezik a mérkőzés eredményével, akkor ez vezetés találatnak számít. A vezetés találata az egyesélyes mérkőzéseknek is beleszámít, így maximum 13 lehet. Pl.: 1x esetén a vezetés 1, ezért csak akkor lesz eltalálva a vezetés, ha az eredmény is 1-es lesz.

Alaptipp hiba: egy mérkőzés akkor alaptipp hibás, ha a megadott alaptippjelek között az eredmény tippjele nem szerepel, pl. ha az eredmény 1, akkor az x2 tipp és a 2 tipp is alaptipp hibás. Értelemszerűen a háromesélyesre tippelt mérkőzés nem lehet alaptipp hibás.
Ki is zárhatsz mérkőzéseket a hiba lehetősége alól, ezzel csökkentheted az oszlopszámot.

Többségében olyan kulcsok vannak a rendszerben, amelyek maximum 200 oszlopon megjátszhatók. Ha olyat szeretnél, ami nem szerepel a listában, írd meg a Kapcsolat oldalon keresztül.

Első lépésben keress az igényeidnek megfelelő kulcsot, jelöld be milyen kulcsot keresel, megadhatsz esélyek szerinti mérkőzésszámot, nyerőosztályt, elvárt vezetéstalálatot és alaptipp hibát. Egy kérdésre több választ is bejelölhetsz. Jelölés után a keresés automatikusan elindul és a kérdések alatt jelennek meg a találatok.

Ha elekadsz, kérdésed vagy ötleted van, küldd el a Kapcsolat oldalon keresztül.

Alaptippek

13 mérkőzésre adhatod meg az adatok, a +1 mérkőzést ne számold bele.

3 esélyes mérkőzések száma

2 esélyes mérkőzések száma

Egy esélyes mérkőzések száma

Garantált találati igény?

Mennyi vezetést találsz el?
(a fix mérkőzéseket is számold bele)

Az opciók különböző találatokat adnak, például a 7-9 bejelölése nem egyenértékű a 7, 8 és 9 opciók bejelölésével.A 13 mérkőzés közül mennyi mérkőzésnél várod, hogy az alaptipped hibás?

Az opciók különböző találatokat adnak, pl. a 1-3 bejelölése nem egyenértékű a 1, 2 és 3 opciók bejelölésével.

Hiba nélküli egyesélyes mérkőzések száma

Az egyesélyes mérkőzések közül mennyinél vállalod, hogy az biztosan nem lesz hibás? (A feltöltött kulcsok korlátja: a következővel együtt nem lehet több öt.)

Hiba nélküli kétesélyes mérkőzések száma

A kétesélyes mérkőzések közül mennyinél vállalod, hogy az biztosan nem lesz hibás? (A feltöltött kulcsok korlátja: az előzővel együtt nem lehet több öt.)